Vladimir Kudrjavtsev

Vladimir Kudrjavtsev

Hej mitt namn är Vladimir Kudrjavtsev och jag är 34 år gammal. Jag bor i Moskva, Sovjetunionen och är en rysk pilot.

Jag har kört flygplan över 12 år nu jag tror jag. Det är en ganska lång tid, jag tror jag är en av de få som har kört flygplan så här länge. Jag vet inte hur jag blev en pilot jag kunde lika gärna blivit en vanlig soldat. När jag var ett barn såg jag flygplan uppe i himlen flyga över mig hela tiden det såg så himla spännande ut. Det kanske var det som gjorde så att jag blev så förtjust i flygplan. Kan du tänka dig att vara där uppe i himlen och kunna göra nästan vad som helst du kan inte ramla om inte du blir nedskjuten eller så krånglar motorn till men annars är det så fritt. Jag trodde de skulle vara lätt att bli en pilot för det såg så lätt ut för piloten som flög över mig, kontroll över flygplanet hade han, en väldigt bra kontroll. Det var väldigt svårt att bli en pilot jag kämpade fick ta testet några gånger innan jag tillslut blev en.

När jag var liten hade jag inga föräldrar, en gammal gubbe tog in mig till hans hem. Jag visste inte vad jag hette och inte hur gammal jag var heller, den gamla gubben döpte mig till Vladimir Kudrjavtsev som hans far hette. Jag blev uppfostrad väldigt bra tycker jag. Jag tackar herr Kudrjavtsev och fru Kudrjavtsev för att de välkomnade mig till deras hem utan dem så skulle jag ha säkert svält till döds där ute på gatan. Såklart önskar jag att jag kunde träffa mina riktiga föräldrar men jag är ändå glad över att jag har herr Kudrjavtsev och fru Kudrjavtsev i mitt liv.

Imorgon så ska jag och flera andra piloter invadera Finland, målet är att försöka ta över den Karelska näset för en ankarplats och en flottbas. Jag har sagt farväl till mina föräldrar och nu ska jag ta en väldigt skön tupplur så jag är helt redo inför invaderingen imorgon. Vi ses nästa gång, kanske.

Den 29 november 1939

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: