Simon Lane

Jag heter Simon Lane och jag är 28 år och är en engelsk stridspilot med graden löjtnant och jag tjänstgör inom Royal Air Force.

Jag har sett flygplan hela mitt liv eftersom att vi bodde nära flygplatsen i Birmingham när jag var barn. Jag har sen jag var 15 och fick prova att flyga första gången drömt om att åka fortare och ha mera rörelsefrihet.
Det som jag älskar så mycket med att flyga är känslan av att vara herre över luften, att åka så fort som det går men fortfarande ha full kontroll över flygplanet. Det som gjorde att jag blev så besatt av flygning är när jag vid 15 års ålder fick prova att flyga det lätta glidflygplanet som min far hade köpt.

Jag är uppväxt på en gård vid Birmingham men har flyttat till London för 5 år sedan.
Jag gillade gården bättre eftersom när vi flyttade in i centrala London sålde vi glidflygplanet som jag älskade för vi hade inte plats för ett flygplan mitt i London. Jag gillar att bo nära naturen mera än att bo i en storstad så jag vill gärna flytta till en gård på landet.
Mina mål som jag har nu är att jag ska stiga i rankerna och bli Överste av första graden som är den högsta militära graden för att fortfarande få flyga. Mitt andra mål är att skaffa en egen familj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: