Steven Hitchins

Äntligen hemma igen, från en nu intensiv och koncentrationskrävande dag på jobbet. Det är dagar som dessa det lätt händer att jag börjar bolla med tanken av hur det skulle vara att ha ett yrke, där arbetsmaterialet inte är en människokropp eller där ett litet misstag inte riskerar att kosta någons liv. Men jag återvänder snabbt tillbaka till verkligheten när jag hör mina två små pojkar springa ut från ytterdörren för att sedan omfamna mig.

Mitt namn är Dr. Steven Hitchins, 29år. Jag bor med min familj i en förort till Birmingham. Att jobbet som läkare är hårt och krävande har jag vetat hela mitt liv. Min far arbetade som allmän läkare och yrket har följt med familjen Hitchins i generationer.
Det var efter att far kom hem från tjänstgöringen i den Brittiska armen för drygt tjugo år sedan, jag bestämde mig för att bli läkare. Direkt efter grundskolan reste jag till London och började studera medicin. När utbildningarna var klara flyttade jag tillbaka hem till Birmingham och jag sedan några år tillbaka har jag min arbetsplats på stadens största sjukhus, Queen Marys Hospital.

Jag borde kanske följa mina kollegors råd och försöka ta några dagars semester, det vore nog inte så dumt att åka ut på landsbygden med familjen och fylla lungorna med frisk luft. Jag får diskutera det med min fru nu, middagen är nämligen klar.

Steven Hitchins.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: