Thomas Streller

Hej mitt namn är Thomas Streller. Jag är 28 år gammal jag bor i Bern, Schweiz men jag är uppvuxen i Lausanne som ligger precis vid gränsen mellan Schweiz och Frankrike. Jag pratar två olika språk, franska och tyska. Jag har en flickvän som heter Josephine Leven som ursprungligen kommer från Salzburg i Österrike men flyttade till Bern när hon var sjutton år gammal. Jag jobbar som ingenjör för ett sjukhus och hjälper dem med att tillverka maskiner. Jag tycker att det är ett mycket roligt jobb där jag får använda min fantasi och fundera och klura mig ut ur svåra samt trånga lägen. Jag valde att vara ingenjör för ett sjukhus för att jag gillar att hjälpa folk och för att jag inte intresserade mig i att bli doktor ville jag bli ingenjör.

Jag har en fem år yngre bror som heter William som bor i München och är officer i den tyska militären. Min mamma och pappa dog i en dödskrasch för fem år sedan 1929. Men jag gillade inte mina föräldrar så mycket. De var ständigt berusade och jag fick en mycket våldsam uppväxt. Men jag har en stor förebild i mitt liv och det är min morbror. Han visste att mina föräldrar hade alkoholproblem och han var alltid där för mig när saker gick lite för långt hemma. Min bror gillade inte morbror så mycket, han tyckte mer om vår farbror. William flyttade till vår farbror i München efter mamma och pappa dog och det är han som har fått den militäriska andan ifrån.

Men jag måste sticka nu, Josephine och jag ska hälsa på hennes föräldrar och äta middag där. Men jag håller mig i kontakt jag har nämligen börjat skriva den här dagboken för att Josephine säger att det är bra att tömma tankarna genom att skriva det på papper.

Au Revoir

Thomas Streller

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: